Glassblåse-verksted for voksne

Introduksjonskurs i glassblåsing

I vårt introduksjonskurs i glassblåsing vil du få et innblikk i grunnprinsippene innen arbeid med varmt glass. Du får nærkontakt med materialet og opplever hvordan du med bruk av pust, ulike verktøy og tyngdekraften gradvis kan forme den glødende massen til et solid men likevel skjørt objekt.

Det vil bli gitt individuell veiledning til hver enkelt deltaker. Dette betyr at ingen tidligere erfaring er nødvendig, men at det er fullt mulig å delta på introduksjonskurset flere ganger siden veiledningen blir gitt i forhold til hvilket nivå du er på. Kurset passer for voksne over 18 år, og holdes av glassblåser og verkstedsansvarlig Charlotte Lemaire.

Maks 5 deltakere pr. kurs. Kr 700 pr. pers.

Send mail til post@s12.no for påmelding. Påmeldingen er bindende.

Vi tar forbehold om avlysning dersom kurset ikke skulle bli fulltegnet.

Vi holder kurs følgende datoer: 7.september, 5. oktober, 2. november og 7. desember

————–

Blåsekurs for viderekommende

Deltakerne vil jobbe videre med grunnprinsippene i glassblåsing fra introduksjonskurset gjennom repetisjon, men blir også introdusert for noen nye former og elementer i glassblåsingen. Blant annet vil bruk av pust, gravitasjon og varme gi erfaring i hvordan boblen raskt kan skifte fasong. Deltakerne vil lage to til tre objekter/ gjenstander hver som man kan ta med seg hjem. Kurset holdes av Maria A. Frantzsen og Charlotte Lemaire

Maks 6 deltakere pr kurs.
Varighet: 3 timer
Tid: onsdag 13. september  kl.17-20
Pris: kr 1000
Krav: innføringskurs i glassblåsing. Kurset passer for voksne over 18 år.

Påmelding sendes til post(att)s12.no

Vi tar forbehold om avlysning dersom kurset ikke skulle bli fulltegnet. Påmeldingen er bindende.