Søndagsskolen

I S12 Galleri og Verksted finner du en annerledes søndagsskole! Her inviteres det til kreative utfoldelser hvor store og små kan få prøve seg som ”kunstnere” i et profesjonelt glassverksted. Vi tilbyr erfaring i ulike måter å forme varmt og kaldt glass på, så her er det mulighet for spennende opplevelser hver uke.

Vår Søndagsskole tilbyr to ulike aktiviteter. Vårt Familieverksted organiseres etter regelen hver første søndag i måneden. Her kan barn og voksne arbeide sammen om å lage et vakkert bilde i, og med glass. I aktiviteten vi kaller “Design – varmt glass”, får barna være med å bearbeide varmt glødende glass.

Smittevern
Så lenge vi fortsatt har Corona-epidemien rundt oss i samfunnet, så vil kursene også i vår tilpasses for å kunne følge råd og retningslinjer for smittevern.  Vi ber alle vaske/desinfisere hender ved ankomst. Om dere har feber, luftveisproblemer eller andre urovekkende symptomer må dere derfor være hjemme.

 

Datoer  vår 2022 :

06.03.22: Familieverksted

13.03.22: Design – varmt glass

20.03.22: Design – varmt glass

03.04.22: Familieverksted

24.04.22: Design – varmt glass

08.05.22: Familieverksted

15.05.22: Design – varmt glass

22.05.22: Design – varmt glass

Design – Varmt glass er et åpent tilbud til barn og unge i alderen 5-17 år. Barna får blåse eller skulpturere varmt flytende glass, med god assistanse fra en profesjonell glasskunstner.

Tid:   kl. 12:00 – 16:00.
Pris  kr. 150.-

Påmelding

NB: Har du flere barn som skal delta, må du booke et tidspunkt for hvert barn.

NB: Kun en booking per barn per dag.

PÅMELDING HER

Familieverksted er en kreativ og hyggelig aktivitet for hele familien. I familieverkstedet vil barn og voksne sammen få mulighet til å skape ulike bilder, figurer og former i glass. Vi arbeider med teknikken “fusing” som er å pusle sammen glassbiter i ulike former og farger før man smelter dem sammen i en ovn.

tid:   kl. 12:00 – 16:00
Pris kr. 300.- (for 4 prs)  og kr. 100.- for hver ekstra person/bilde.

Påmelding

NB: Bruk ‘Persons’ for antall personer i familien

PÅMELDING HER

Støtte fra Bergen kommune gjør det mulig for S12 å tilby kurs til barn og familer til reduserte priser.

Søndagsskolen | S12 Galleri og Verksted